Enkle hemmeligheder for at få flere visninger på YouTube (i 2021)

Enkle hemmeligheder for at få flere visninger på YouTube (i 2021)

YouTube er en videodelingstjeneste, hvor brugere kan se, lide, dele, kommentere og uploade deres egne videoer. Videotjenesten kan fås på pc'er, laptops, tablets og via mobiltelefoner.

YouTube er tilgængelig i næsten ethvert land og over halvtreds forskellige sprog. Da det ejes af Google, er alt hvad du behøver en Google-konto til at oprette en YouTube-konto og begynde at bruge den.

YouTube er et ekstremt kraftfuldt forretningsværktøj. Men for at øge dit salg skal du først få flere visninger på YouTube.

Her er et par trin, du kan bruge, og du vil bestemt få en masse visninger på dine YouTube-videoer.

1. Opret indhold af høj kvalitet.

2. Vær opmærksom på det, der er populært.

3. Planlæg din video.

4. Opret en stor miniaturebillede.

5. Markedsfør andre videoer med slutskærme og kort.

6. Brug nøgleord til tags.

7. Forøg antallet af abonnenter.

8. Find smarte måder at engagere dine seere på.

 


 

1. Opret indhold af høj kvalitet.

 

 

Ingen vil se lamme videoer. Sørg for, at du laver en video, som du og dine venner vil se, før du bruger en indsats og penge på at promovere den. Jo bedre video, jo lettere vil det være at blive set.

 

 

 

 

 


2. Vær opmærksom på det, der er populært.

I den gennemsnitlige måned ser otte ud af ti 18-49-årige YouTube. Hvis du markedsfører på YouTube, er chancerne for, at dit publikum passer ind i den aldersgruppe. Så hvorfor ikke imødekomme deres interesser?

Jeg siger, er at forsøge at holde trit med de nyeste trends, og hvis de på en eller anden måde kan integreres i dit indhold, gør det. Det kan få din video til at skille sig ud ved siden af ​​de 400 timer med videoer, der uploades hvert minut. Nogle gange vil det føles som en op ad bakke.


3. Planlæg din video.

 

 

Inden du begynder at lave en video til YouTube, skal du planlægge, hvad du vil fremstille. Opret et storyboard, der skitserer hver scene eller del af videoen. Tænk på de meddelelser, du vil portrætere til dit publikum, og planlæg, hvor videoen du vil inkludere opfordring til handling. Dette er vigtigt, da du har brug for folk, der ønsker at gøre noget efter at have set videoen.

En anden måde at øge Youtube-visninger på, Køb Youtube Views fra ethvert betroet firma. Så kan du se dig selv, hvor hurtigt du øger dit antal visninger.

 


4. Opret en stor miniaturebillede.

 

 

De små, klikbare billeder, der giver et eksempel på, hvordan videoen vil se ud, er de vigtigste afgørende faktorer for, hvorvidt din video bliver klikket på eller ej.

Din miniature skal være attraktiv og om muligt indeholde et billede / billeder fra de bedste scener i din video. De oplysninger, folk samler ved at se på din miniature, vil påvirke deres beslutning om at klikke på din video eller ej.

 


5. Markedsfør andre videoer med slutskærme og kort.

 

 

Kort og slutskærme er værktøjer, som du kan bruge til at markedsføre dine videoer for at få flere visninger på YouTube. Først skal du verificere din YouTube-konto for at få adgang til disse funktioner. For at gøre dette skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre og derefter klikke på "Din kanal", vælge eller klikke på hvilken video du vil tilføje, og klik derefter på "Rediger video", og klik derefter på højre side-kort & Afslut skærm.

 


6. Brug nøgleord til tags.

 

 

En anden måde at forbedre rangeringen af ​​dine videoer er at bruge YouTube-videotags. Hele pointen med tags er at forklare, hvad indholdet af din video handler om. Nøgleordrige tags forsyner søgealgoritmen med alle de nødvendige oplysninger.

Den bedste ting ved dette er, at brug af tags er temmelig enkelt. Alt hvad du skal gøre er at indtaste nøgleordene nøjagtigt som de er. Sørg for ikke at overdrive denne type SEO og hold den så naturlig som muligt.

At købe YouTube-visninger har forskellige fordele. Det fremskynder den naturlige organiske vækst af din video og dermed din kanal. Folk foretrækker at klikke på videoer med et højere antal visninger. Så hvis du vil øge YouTube-visninger hurtigt, er det det bedste valg at købe Youtube Views.

 


7. Forøg antallet af abonnenter.

 

 

Abonnenter er hænderne ned, den bedste måde at få flere visninger på dine videoer. Når alt kommer til alt er de mennesker, der abonnerer på dig, din fanbase, og de er klar og venter på, at du uploader nye videoer, så de kan tjekke dem ud. Jo flere abonnenter du har, jo flere visninger får du inden for de første dage eller endda timer, når du uploader din video. Når nogen abonnerer på dig, vises alle dine nye videoer på deres startside, og de kan endda abonnere på at få besked via e-mail, når du uploader noget nyt til videosiden.

 


8. Find smarte måder at engagere dine seere på.

 

 

Til sidst finder du unikke måder at engagere dine seere på, så de holder øje med længere. Som nævnt ovenfor rangerer YouTube stærkt videoer om, hvorvidt folk ser videoer. Høj synsfrekvens og opbevaring af publikum er vigtige faktorer i organisk performance.

Et par andre tricks for at holde dit publikum engageret:-

- Anmod om, at de abonnerer
- Føj slutskærme og kort for at lede seerne til en anden video
- Organiser videoer i afspilningslister
- Hold spændende konkurrencer


 

 

Køb Youtube Views