Youtube-abonnenter: Forøg flere abonnenter i 2021

Youtube-abonnenter: Forøg flere abonnenter i 2021

YouTube er den største videodelingstjeneste, hvor brugere kan se, lide, dele, kommentere og uploade deres egne videoer. Videotjenesten kan fås på pc'er, laptops, tablets og via mobiltelefoner.

Folk kan søge efter og se videoer, oprette en personlig YouTube-kanal og uploade videoer til deres kanal. Synes godt om, Kommenter og del andre videoer & Brugere kan abonnere på andre YouTube-kanaler. Milliarder af videoer er blevet uploadet og delt på platformen, siden den blev grundlagt i 2005. Abonner på dine yndlingskanaler, så du nemt kan finde deres nyeste videoer.

 


Her er nogle hurtige tip, der hjælper dig med at øge dine abonnenter på din YouTube-kanal.

1. Upload godt og hyppigt indhold.

2. Upload en trailer om din kanal.

3. Opret en frigørelsesplan.

4. Opret afspilningslister.

5. Brug tags klogt.

6. Spørg dine venner og familie.

7. Køb nogle abonnenter.

8. Kontroller din YouTube Analytics.

9. Føj et abonnementsvandmærke til dine videoer.


 

1. Upload godt og hyppigt indhold.

 

Sørg for, at alle de videoer, du uploader, opretholdes af kvalitet og værdi. Indsend videoer ofte, så dine seere kan forvente, at noget snart er på vej. Hvis du holder dig til en tidsplan, er det endnu bedre. Dette får dig nogle følgere.

 


2. Upload en trailer om din kanal.

 

Du kan uploade en trailer til din kanal, der kun afspilles automatisk for personer, der ikke abonnerer på din kanal. Hold din trailer kort, spændende og afslutt med en opfordring til handling for at abonnere.

 


3. Opret en frigørelsesplan.

Når du går til en YouTube-kanal, vil du se, at hver kanal har et banner, og du vil være sikker på, at hvis du frigiver en video om ugen, skal du sørge for at vælge en ugedag, som du slip det.

 


4. Opret afspilningslister.

 

Dette er en anden taktik, der kan hjælpe dine videoer med at få flere visninger. Da videoer i en afspilningsliste begynder at afspilles automatisk efter hinanden, kan det hjælpe dig med at øge det gennemsnitlige antal visninger af en bruger. Dette kan hjælpe med at konvertere alle afslappede browsere på din kanal til loyale YouTube-abonnenter, hvis de kan lide dit indhold.

En anden måde at få Youtube-abonnenter på er at købe Youtube-abonnenter. Fordi hver YouTuber-drøm er at blive kendt, set og fulgt, og den uendelige tanke om, hvordan man får flere YouTube-abonnenter, kan være frustrerende, hård og til tider næsten umulig i havet af utallige videoer og konkurrenter.

 


 

5. Brug tags klogt.

 

Ifølge YouTube er tagging en af ​​de vigtigste måder at hjælpe dig med at få YouTube-abonnenter og -visninger, fordi tags giver YouTube og Google oplysninger om dine videoer som videoens emne, kategori og mere.

Her er nogle tip til dig for at optimere videotags for at øge YouTube-abonnenter:

- Inkluder søgeord.

- Inkluder LSI-nøgleord. (Siggraf-værktøj kan hjælpe dig med at finde de mest rentable semantisk relaterede søgeord til al din SEO.)

- Tilføj nøgleord til lange haler.

 


6. Spørg dine venner og familie.

Du har sandsynligvis langt mere end 100 mennesker i dine sociale netværk. Jeg har lige tjekket, og jeg har over 1.500 venner på Facebook og over 500 Instagram-følgere. For at få 100 abonnenter skal du først gå efter den lavt hængende frugt ved at oprette et offentligt indlæg og bede folk om at abonnere.

Lav derefter en rigtig hurtig Facebook-video, der viser, HVORDAN man abonnerer (mange kender ikke).

Derefter skal du kontakte folk direkte ved at sende en besked, der siger: ”Hej! Jeg startede en YouTube-kanal, og jeg arbejder rigtig hårdt for at få 100 abonnenter, så jeg kan få adgang til nye funktioner til min kanal. Har du noget imod at tjekke det og klikke på abonnement, mens du er der? ”Tilpas selvfølgelig dette efter dine behov, men du får ideen!


7. Køb nogle abonnenter.

 

Abonnenter, visninger og lignende kan afslutte den trio, der får din YouTube-konto til at se sunde ud. Disse tre udgør trifektaen for vellykkede YouTube-kampagner. Forøgelse af antallet af abonnenter får folk til at abonnere på din kanal. Når du køber YouTube-abonnenter, kan du se, at dine abonnenter stiger hurtigt. Fordi det hjælper dig med at øge Youtube-abonnenter.

 


8. Kontroller din YouTube Analytics.

 

I din YouTube-analyse kan du se, hvilke videoer der producerer flest antal abonnenter, og når du først kan se, hvilke typer videoer der bringer dig i abonnenter, skal du bare fortsætte med at lave flere videoer lige sådan.

Lyt til dit publikum ved at se din YouTube-analyse. Hvis de abonnerer, skal du lave flere videoer, der passer til det tema.
 9. Føj et abonnementsvandmærke til dine videoer.

 

YouTube giver dig mulighed for at tilføje et vandmærke på dine videoer. Dette er en fantastisk måde at minde folk om at abonnere på din kanal. Et vandmærke kan være et logo, mærkenavn eller en opfordring til handling.

 

 

Køb Youtube-abonnenter