Hur man ökar Twitter-följare direkt 2021: Några tips

Hur man ökar Twitter-följare direkt 2021: Några tips

Här är några steg du kan använda och du kommer definitivt att få många följare på Twitter.

1. Välj ett kort Twitter-användarnamn.

2. Skriv en meningsfull bio.

3. Lägg till en plats till din Twitter-bio.

4. Engagera sig med andra användares innehåll.

5. Tweet när människor är på Twitter.

6. Bjud in människor att följa dig.

7. Använd Hashtags korrekt.

8. Dela ditt Twitter-konto på andra platser.


 

1. Välj ett kort Twitter-användarnamn.

 

Det är givet att ju kortare användarnamnet du väljer, desto bättre. Om folk använder retweets i klassisk stil kommer fler av dem att kunna retweeta dina tweets. Kortera och enklare användarnamn är också mer benägna att komma ihåg. CNN Breaking News har förkortat sitt användarnamn till @cnnbrk för att göra det enkelt att förstå och nämna.

 


2. Skriv en meningsfull bio.

 

Efter att ha tittat på din bild kommer folk vanligtvis att läsa din bio. Twitter-bios indexeras av sökmotorer, så det kan mycket väl vara folkets första kontaktpunkt med dig. Människor på Twitter är i allmänhet inte kända för sitt tålamod, så var inte noga när du beskriver dig själv eller fyll din bio med onödiga taggar. Du har bara 160 tecken att skriva om vad du gör och gillar, men det borde vara mer än tillräckligt. Känn dig bemyndigad att använda lite humor, men känner inte som du måste för att bli uppskattad.

 


3. Lägg till en plats till din Twitter-bio.

 

Särskilt om ditt varumärke är geografiskt begränsat till ett visst område eller stad. Du kanske blir förvånad över hur engagerade lokala påverkare är. Oavsett om det är journalister, småföretag eller lokala kändisar, du vill definitivt ha dessa människor ombord.

 


4. Engagera sig med andra användares innehåll.

 

Om du vill öka Twitter-följare måste du engagera fler personer på Twitter, oavsett om de är dina följare eller följare, då måste du engagera dig med innehållet som de twittrar, så att du blir märkt, vilket i sin tur kommer att hjälpa du får fler följare på Twitter. Det skulle också vara fördelaktigt att svara på sina tweets eller följa dem för att bli märkt. Detta hjälper dig att sticka ut och användarna kommer troligen att vara intresserade av att följa dina tweets också.

Ett annat sätt om du vill öka dina Twitterföljare direkt 2019 kan du köpa Twitterföljare. Eftersom det hjälper dig att öka dina följare snabbt på Twitter.

 


5. Tweet när människor är på Twitter.

 

Det är ett stort misstag, vi vet inte vad som är de bästa tiderna att posta på Twitter. Använd socialrapports optimala tidsbokningsverktyg för att schemalägga dina tweets vid rätt tidpunkt. Vår optimala tidsfunktion tittar på dina tre senaste månader av Twitter-engagemang och hittar när dina tweets har varit mest interagerade med tidigare.

I schemaläggaren för social rapport klickar du bara på knappen Optimal tid på skärmen Avancerade inställningar. Välj sedan vilken dag du vill lägga upp din tweet och vi kommer att hantera tidpunkten.

 


6. Bjud in människor att följa dig.

 

För att öka Twitter-följare föreslår vi att du inkluderar åtkomstknappar på dina bloggar och webbplatser, som visas på bilden nedan. Tanken är att du marknadsför din profil på alla dina plattformar och ger din publik möjlighet att följa dig på Twitter genom att bara klicka på en knapp. För att lägga till alternativet "Följ" (som leder besökare till din Twitter-profil) behöver du bara ställa in kontot för att följa.

 


7. Använd Hashtags korrekt.

 

Som du vet är hashtags etiketter på Twitter för att indexera innehåll och hjälpa användare att hitta konversationerna de letar efter. Det är viktigt att du använder dem i dina tweets, men du måste göra det noggrant med hänsyn till vart och ett av dina mål:

- Om du vill öka räckvidden och exponeringen för ditt varumärke kan du dra fördel av Trending Theme, som är de mest använda hashtagsna vid en bestämd tid och plats. Du kan konsultera dem på vänster sida av Twitter-webbplatsen. Du har också möjligheten att etablera ett land eller en stad för att se vilket ämne som mest pratas om där.

 

Att köpa följare är alltid en bra idé om du vill använda ditt Twitter-handtag för kommersiella syften mer än personligt. Köp Twitter-följare och öka din trovärdighet över natten och hjälpa dig i dina företag som annars kan förbli ofullständiga.

 

 

 

 


8. Dela ditt Twitter-konto på andra platser.

 

Om du vill få fler Twitterföljare måste du inkludera din länk eller användarnamn i andra sociala plattformar som Facebook, Instagram eller din blogg. Om du deltar i ett evenemang eller samarbetar i andra bloggar, be dem att nämna ditt Twitter-konto. Detta är ett bra sätt att öka följarna.

 

 

 

 

Köp Twitter-följare